Bekijk All Inclusive Cruise Turkije en Griekenland&citytrip Istanbul in Istanbul

All Inclusive Cruise Turkije en Griekenland&citytrip Istanbul – Cruisereizen – Istanbul

Heerlijk op vakantie naar Istanbul? All Inclusive Cruise Turkije en Griekenland&citytrip Istanbul in Cruisereizen is nu in de aanbieding. Vanaf slechts 999 kunt u hier genieten van een welverdiende vakantie in Istanbul

Aanbieding All Inclusive Cruise Turkije en Griekenland&citytrip Istanbul

Ontdek nu de laatste aanbiedingen voor deze Istanbul vakantie in het mooie All Inclusive Cruise Turkije en Griekenland&citytrip Istanbul.

  • Laagste prijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • Geld terug garantie
  • Mogelijkheid tot gratis annuleren

==============================================

Fantastische cruise met het oosterse Istanbul als startpunt! Onderweg doe je o.a. Izmir, Bodrum&Mykonos aan,óf Kusadasi, Rhodos&Kreta. Je hebt keuze uit 2 routes waarbij de inscheping in Istanbul is. In Istanbul verblijf je op basis van logies&ontbijt in het Titanic Port, een 5-sterrenhotel. Je blijft 3 nachten en hebt dus alle tijd om Istanbul op je gemak te verkennen. Tijdens de vaart verblijf je op basis van Volpension, met een keuze uit een binnenhut of een buitenhut (eventueel met balkon). Dit is een exclusieve manier om citytrip Istanbulén een cruise over de Middellandse zee te maken, met fraaie tussenstops. Wekelijks vertrek van 1 mei tot en met 13 november 2022.

Scroll naar top