Bekijk Corendon Playa Kemer (ex Grand Park Kemer) in Turkse Riviera

Corendon Playa Kemer (ex Grand Park Kemer) – Beldibi – Turkse Riviera

Heerlijk op vakantie naar Turkse Riviera? Corendon Playa Kemer (ex Grand Park Kemer) in Beldibi is nu in de aanbieding. Vanaf slechts 698 kunt u hier genieten van een welverdiende vakantie in Turkse Riviera

Aanbieding Corendon Playa Kemer (ex Grand Park Kemer)

Ontdek nu de laatste aanbiedingen voor deze Turkse Riviera vakantie in het mooie Corendon Playa Kemer (ex Grand Park Kemer).

  • Laagste prijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • Geld terug garantie
  • Mogelijkheid tot gratis annuleren

==============================================

Corendon Playa Kemer (ex Grand Park Kemer) heeft onder de vlag van Corendon Hotels&Resorts haar deuren geopend. Dit heerlijke All Inclusive hotel ligt direct aan het strand heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. De vele faciliteiten voor jong en oud zorgen voor een geweldige vakantie voor het hele gezin. Terwijl jij een goed boek leest en van de zon geniet, vermaken de kleintjes zich in de miniclub. Vakantie in optima forma!Optimaal genieten kan ook in de sauna en het Turkse bad of je boekt een lekkere massage of schoonheidsbehandeling voor het echte vakantiegevoel.’s Avonds kun je uitgebreid dineren in het à-la-carterestaurant of een drankje nemen bij een van de bars. Kortom genoeg mogelijkheden om volledig tot rust te komen in Corendon Playa Kemer.

Scroll naar top