Bekijk Cruise Egypte

Cruise Egypte, Jordanië, Saoedie-Arabië&5 hotelnachten Egypte **** – Cruisereizen – Rode Zee

Heerlijk op vakantie naar Rode Zee? Cruise Egypte, Jordanië, Saoedie-Arabië&5 hotelnachten Egypte **** in Cruisereizen is nu in de aanbieding. Vanaf slechts 1349 kunt u hier genieten van een welverdiende vakantie in Rode Zee

Aanbieding Cruise Egypte, Jordanië, Saoedie-Arabië&5 hotelnachten Egypte ****

Ontdek nu de laatste aanbiedingen voor deze Rode Zee vakantie in het mooie Cruise Egypte, Jordanië, Saoedie-Arabië&5 hotelnachten Egypte ****.

  • Laagste prijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • Geld terug garantie
  • Mogelijkheid tot gratis annuleren

==============================================

Wil je ook de schoonheid van het Midden-Oosten bewonderen? Verzeker jezelf dan van een plekje aan boord van de 4* MSC Splendida voor eencruise Egypte, Jordanië, Saoedi-Arabië en 5 hotelnachten Egypte. Voordat je begint aan de cruise verblijf jeéén nacht in een centraal gelegen 4* hotel inHurghada(o.b.v. all-inclusive). Na de cruise verblijf je hier maar liefst nog eens 4 nachten! Hurghadais ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aanLuxor, het kloppende hart van Egypte. Ook als je wilt genieten van zon, zee en strand ben je hier aan het juiste adres. Tijdens de 8-daagse cruise bezoek je indrukkende en boeiende steden, zoals Aqaba (Jordanië), JeddahenYanbu (Saoedi-Arabië)enSokhna (Egypte). Breng ook zeker een bezoek aan Petra, één van de zeven wereldwonderen, vanuit Aqaba. Daarnaast isSokhnade ideale uitvalsbasis voor een bezoek aanCairo,waar je bijvoorbeeld dePyramides van Gizehkunt ontdekken. De route is uniek te noemen en is nog niet eerder vertoond. Je verblijft aan boord op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. Ook devliegreis per Corendon,transfers&de verplichte fooien t.w.v.€ 70,- per persoonzijninclusief! Boek nú snel deze cruise met UNIEKE route en stap deze winter nog aan boord van deMSC Splendida.

Scroll naar boven