Bekijk Deluxe Formule 1 Abu Dhabi

Deluxe Formule 1 Abu Dhabi, Hilton The Palm – 6 t/m 9 dagen – Formule 1 – Dubai

Heerlijk op vakantie naar Dubai? Deluxe Formule 1 Abu Dhabi, Hilton The Palm – 6 t/m 9 dagen in Formule 1 is nu in de aanbieding. Vanaf slechts 2309 kunt u hier genieten van een welverdiende vakantie in Dubai

Aanbieding Deluxe Formule 1 Abu Dhabi, Hilton The Palm – 6 t/m 9 dagen

Ontdek nu de laatste aanbiedingen voor deze Dubai vakantie in het mooie Deluxe Formule 1 Abu Dhabi, Hilton The Palm – 6 t/m 9 dagen.

  • Laagste prijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • Geld terug garantie
  • Mogelijkheid tot gratis annuleren

==============================================

Voor het derde jaar heeft Corendon samen met Stip Reizen iets spectaculairs geregeld voor de laatste F1 race van 2022. Een exclusieve samenwerking met het Yas Marina Circuit en een heuseOranje Tribunegelegen opéén van de beste (zit)tribunes van het circuit: deMarina Grandstand. Dit iséén van de beste plekken met zicht op maar liefst 30% van het hele circuit en gelegen boven de pitstraat van de Formule 2. Verder heb je vanaf jouw plekje uitzicht op het fraaie grand prix hotel, diverse bochten én de haven.Een groot deel van de Marina Grandstand zal oranje gekleurd worden, compleet met bekende Nederlandse DJ’s. Dit gedeelte van de tribune is alleen toegankelijk voor mensen die via Corendon en Stip Reizen en Formule 1 reis boeken. Dit geldt ook voor de exclusieve Oranje Fanzone, gelegen achter de Marina Grandstand.Natuurlijk is er naast de bloedstollende F1 race ook genoeg entertainment. Net als voorgaande jaren organiseert Stip Reizen op de vrijdagavond voor de race een oranje knalfeest. De exacte details worden medio 2022 bekendgemaakt. Het wordt weer een geweldig feest op een toplocatie met drankjes, hapjes en geweldige artiesten.Boek snel dit arrangement en geniet MAXimaal van een unieke belevenis op het prachtige Yas Marina Circuit in Abu Dhabi! Je verblijft tijdens de reis in het 5* Hilton the Palm, inclusief ontbijt. Je verblijft in een kamer die minimaal is voorzien van een badkamer met een bad en/of douche en toilet.

Scroll naar boven