Bekijk Fly&Go Kunuku Aqua Resort– Trademark Collection by Wyndham in Sint Willibrordus

Fly&Go Kunuku Aqua Resort– Trademark Collection by Wyndham – Sint Willibrordus – Sint Willibrordus

Heerlijk op vakantie naar Sint Willibrordus? Fly&Go Kunuku Aqua Resort– Trademark Collection by Wyndham in Sint Willibrordus is nu in de aanbieding. Vanaf slechts 696 kunt u hier genieten van een welverdiende vakantie in Sint Willibrordus

Aanbieding Fly&Go Kunuku Aqua Resort– Trademark Collection by Wyndham

Ontdek nu de laatste aanbiedingen voor deze Sint Willibrordus vakantie in het mooie Fly&Go Kunuku Aqua Resort– Trademark Collection by Wyndham.

  • Laagste prijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • Geld terug garantie
  • Mogelijkheid tot gratis annuleren

==============================================

Geniet van een luxe verblijf op het prachtige Kunuku Aqua Resort (onderdeel van Trademark Collection by Wyndham) waarbij je ook nog eens de beschikking hebt over een huurauto en dat tegen een ongelooflijk scherp prijspeil dat je alleen maar vindt bij Corendon! Met name door de ruime appartementen en de spiksplinternieuwe kamers is dit resort uitermate geschikt voor een vakantie met je familie of vrienden. Bovendien vind je hier unieke (kinder)faciliteiten die je nergens anders op het eiland vindt. Ook zijn er 4 (water)glijbanen. En wat denk je van de nieuwe aanwinsten in 2021? Nieuw is Kunuku’s Sushi&More, Kunuku’s Café, een ruimer terras bij het à-la-carterestaurant, Robot’s Sportbarén de Kunuku gym. Maak snel je boeking, geniet van dit fantastische resort en ervaar zelf de schitterende beleving van rust en de prachtige natuur van dit onvergetelijke eiland!

Scroll naar top