Bekijk Formule 1 Abu Dhabi Mercure al Barsha per Turkish Airlines - 5 t/m 8 dagen in Dubai

Formule 1 Abu Dhabi Mercure al Barsha per Turkish Airlines – 5 t/m 8 dagen – Formule 1 Reizen – Dubai

Heerlijk op vakantie naar Dubai? Formule 1 Abu Dhabi Mercure al Barsha per Turkish Airlines – 5 t/m 8 dagen in Formule 1 Reizen is nu in de aanbieding. Vanaf slechts 1659 kunt u hier genieten van een welverdiende vakantie in Dubai

Aanbieding Formule 1 Abu Dhabi Mercure al Barsha per Turkish Airlines – 5 t/m 8 dagen

Ontdek nu de laatste aanbiedingen voor deze Dubai vakantie in het mooie Formule 1 Abu Dhabi Mercure al Barsha per Turkish Airlines – 5 t/m 8 dagen.

  • Laagste prijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • Geld terug garantie
  • Mogelijkheid tot gratis annuleren

==============================================

Ook in 2022 bieden we weer een exclusief oranje arrangement aan i.s.m. de directie van het Yas Marina Circuit. Voor het derde jaar op rij weer een heuseOranje Tribuneop een van de beste (zit)tribunes van dit fraaie circuit: de Marina Grandstand!Dit is een van de beste tribunes van het gehele circuit, uitkijkend op het fraaie hotel, diverse bochten en uiteraard de haven. Vanaf onze tribune heb je maar liefst zicht op ca. 30% van het gehele circuit en is gelegen boven de pitstraat van de Formule 2. Een groot deel van de Marina Grandstand (in het midden) zal door ons geheel oranje ingericht worden, compleet met de bekende Nederlandse dj's. Dit deel van de tribune is alleen toegankelijk voor mensen die via onze organisatie een reis geboekt hebben. Dat geldt ook voor de exclusieve Oranje Fanzone, gelegen direct achter de Marina Grandstand.

Scroll naar boven