Bekijk Semi All Incl. Cruise Canarische Eilanden in Canarische Eilanden

Semi All Incl. Cruise Canarische Eilanden – Cruisereizen – Canarische Eilanden

Heerlijk op vakantie naar Canarische Eilanden? Semi All Incl. Cruise Canarische Eilanden in Cruisereizen is nu in de aanbieding. Vanaf slechts 799 kunt u hier genieten van een welverdiende vakantie in Canarische Eilanden

Aanbieding Semi All Incl. Cruise Canarische Eilanden

Ontdek nu de laatste aanbiedingen voor deze Canarische Eilanden vakantie in het mooie Semi All Incl. Cruise Canarische Eilanden.

  • Laagste prijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • Geld terug garantie
  • Mogelijkheid tot gratis annuleren

==============================================

Vaar jij met ons mee tijdens deze heerlijke cruise met de4* AIDAmar? In de wintermaanden vertrekt de 4* AIDAmar vanuit Gran Canaria voor een prachtige route langs de Canarische Eilanden. Je bezoekt o.a. het bloemeneilandMadeira, Fuerteventuraóf Lanzarote,La Palma& Tenerife. Uniek aan deze cruise is dat het schip extra lang in de havens blijft liggen, zodat je meer dan voldoende tijd heeft om de mooie eilanden te ontdekken.Bij het bezoek aan Madeira blijft het schip zelfs een nacht liggen!  De fooien en tafeldranken zijn tijdens de buffetmaaltijden t.w.v.€ 185,- p.p. reeds bij de prijs inbegrepen! Zo weet je voorafgaand aan de cruise precies waar je aan toe bent, dus geen gezeur meer aan boord met bijvoorbeeld verplichte fooien! Ook de vliegreis per Corendon Dutch Airlines& transfers zijn inclusief. Boek NU voor komende winter en mis deze waanzinnige cruise niet!

Scroll naar boven