Bekijk Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire in Kralendijk

Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire – Kralendijk – Kralendijk

Heerlijk op vakantie naar Kralendijk? Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire in Kralendijk is nu in de aanbieding. Vanaf slechts 1399 kunt u hier genieten van een welverdiende vakantie in Kralendijk

Aanbieding Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire

Ontdek nu de laatste aanbiedingen voor deze Kralendijk vakantie in het mooie Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire.

  • Laagste prijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • Geld terug garantie
  • Mogelijkheid tot gratis annuleren

==============================================

Ook dit keer zijn Cor en Don er weer in geslaagd voor jou de beste vakantiedeal te contracteren. Maak kennis met Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire. Dit 4-sterrenresort is mateloos populair en een waar paradijs voor vakantiegangers. Je verblijft op een superlocatie midden in een lagune, naast de kraakheldere zee met een prachtige onderwaterwereld, het vernieuwde zwembad, de relaxte vibe bij de Beach Bars en de heerlijke ruime suites in het hoofdresort, waar je ook nog eens onbezorgd All Inclusive kunt genieten! En vergeet je je PADI duikdiploma niet te halen op dit unieke plekje?Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire is aan het upgraden. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw hoofdgebouw aan de achterkant van het hotel, dat is afgeschermd en aan nieuwe kamers in de laguna. De werkzaamheden zijn dagelijks van ca. 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn slechts beperkt hoorbaar. Het hotel doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Scroll naar boven